Tervetuloa Kenkä Ekstraan


Pohjanmaan laajin valikoima kenkiä. Tervetuloa kaupoille!

Tutustu mallistoon
Aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua

Aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua

Tervetuloa Kenkä Ekstran verkkosivuille. Olemme vuonna 1984 perustettu erikoiskenkäliike ja meiltä löydät kengät lähes joka lähtöön. Verkkosivuiltamme löydät ainoastaan osan laajasta valikoimastamme. Meillä ei ole verkkomyyntiä, vaan tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja autamme sinua löytämään sopivat kengät vieraillessasi myymälässämme.

Sijaitsemme Sepänkylässä, vain kivenheiton päässä Vaasan keskustasta. Meille on helppo tulla ja meiltä löytyy hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Tervetuloa!

Sinua palvelevat

Kenkäekstra

Tommy

Kenkäekstra

Anu

Kenkäekstra

Michaela

Kenkäekstra

Leif

Kenkäekstra

Lasse

Kenkäekstra

Carita

Edustamamme merkit

Edustamme lähes kaikkia tunnettuja merkkejä. Laajasta valikoimastamme löydät niin miesten-, naisten- kuin lasten kengät, sekä kumisaappaat että työ- ja turvakengät. Etkö löytänyt etsimäsi? Ei hätää, ota yhteyttä ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Kenkämallisto

Miesten kengät

Kengät tekevät miehen. Vanha sananlasku pätee edelleen. Laajasta valikoimastamme löydät sopivan kengän jokaiseen tilanteeseen ja makuun.

Tutustu mallistoon

Naisten kengät

Laajasta valikoimastamme löydät kengät niin arkeen kuin juhlaan. Etsitkö perinteisiä tai kenties trendikkäitä kenkiä? Ei hätää, meiltä löydät molemmat.

Tutustu mallistoon

Lasten kengät

Olipa lapsesi vauva tai koululainen, tyttö tai poika, löydät valikoimastamme juuri hänelle sopivat kengät. Valikoimastamme löydät myös ensiaskelkengät.

Tutustu mallistoon