Välkommen till Sko Ekstra


Österbottens bredaste skosortiment. Välkommen på uppköp!

Se modeller
Alltid professionell och personlig service

Alltid professionell och personlig service

Välkommen till Sko Ekstras nätsida. Vi är en specialskoaffär som grundats 1984 och hos oss hittar du skor till nästan alla ändamål. På vår nätsida hittar du endast en del av vårt breda sortiment. Vi har ingen nätförsäljning, men istället erbjuder vi dig personlig betjäning och hjälper dig som besöker vår affär att hitta passliga skor.

Vi är belägna i Smedsby, endast ett stenkast från Vasa centrum, lätt tillgängligt och med gott om parkeringsutrymme.

Välkommen!

Du betjänas av

Kenkäekstra

Tommy

Kenkäekstra

Anu

Kenkäekstra

Michaela

Kenkäekstra

Leif

Kenkäekstra

Lasse

Kenkäekstra

Carita

Märken vi representerar

Vi representerar nästan alla välkända märken. I vårt breda sortiment hittar du herr-, dam- och barnskor, gummistövlar och arbets- och skyddsskor. Hittade du inte det du sökte? Ingen fara, ta kontakt med vår kundservice och fråga mer.

Skomodeller

Herrskor

Skorna gör mannen. Det gamla ordspråket gäller även idag. Ur vårt breda sortiment hittar du passliga skor för varje tillfälle och smak.

Se modeller

Damskor

Ur vårt breda sortiment hittar du skor för både vardag och fest. Söker du traditionella eller kanske trendiga skor? Vi har båda och flera andra i olika färger och modeller.

Se modeller

Barnskor

Oavsett om du har en baby eller ett skolbarn, flicka eller pojke, hittar du alltid passliga skor ur vårt sortiment. Vi har även skor för babyns första steg.

Se modeller